Æggesalat med skyr og karry
En let og cremet æggesalat uden mayonnaise – perfekt til rugbrød, wraps eller som fyld i en sandwich. Hurtig at lave og mættende på den gode måde.
Ingredienser (2 portioner)
- 4 kogte æg
- 3 spsk skyr (eller græsk yoghurt, naturel)
- 1 tsk rapsolie
- 1 tsk karry
- 1 tsk citronsaft eller æbleeddike
- Salt og peber
- Evt. lidt finthakket purløg eller forårsløg
Sådan gør du
- Pil de kogte æg og hak dem groft.
- Rør skyr, rapsolie, karry og citronsaft sammen i en skål.
- Vend æggene i dressingen og smag til med salt og peber.
- Pynt evt. med purløg.
Servering
Server på rugbrød med tomatskiver og lidt grønt – eller brug som fyld i madpakken.
Kalorier: ca. 160 kcal pr. 100 g