AI billede lavet med Canva
| |

Æggesalat med skyr og karry

En let og cremet æggesalat uden mayonnaise – perfekt til rugbrød, wraps eller som fyld i en sandwich. Hurtig at lave og mættende på den gode måde.

Ingredienser (2 portioner)

  • 4 kogte æg
  • 3 spsk skyr (eller græsk yoghurt, naturel)
  • 1 tsk rapsolie
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk citronsaft eller æbleeddike
  • Salt og peber
  • Evt. lidt finthakket purløg eller forårsløg

Sådan gør du

  • Pil de kogte æg og hak dem groft.
  • Rør skyr, rapsolie, karry og citronsaft sammen i en skål.
  • Vend æggene i dressingen og smag til med salt og peber.
  • Pynt evt. med purløg.

Servering

Server på rugbrød med tomatskiver og lidt grønt – eller brug som fyld i madpakken.

Kalorier: ca. 160 kcal pr. 100 g

Lignende indlæg