Påskeæg med hyldeblomst © Odense Marcipan A/S
| | |

Påskeæg med hyldeblomst

Så er det påske og familien samles om påskebordet til hygge og frokost, her er et par opskrifter på lidt sødt til kaffen, når frokosten er overstået.

ca. 15 æg

Ingredienser:

  • 300 g ODENSE Ren Rå Marcipan
  • 1/4 dl konc. hyldeblomstdrik
  • Flormelis
  • ODENSE Hvid Chokolade til overtræk
  • Pynt: Farvet glasur og krymmel

Fremgangsmåde:

  1. Ælt marcipanen sammen med hyldeblomstdrik og lidt flormelis.
  2. Del marcipanen i 15 lige store stykker og tril til små æg.
  3. Overtræk med smeltet hvid chokolade, afkøl og pynt med dekorationsglasur og krymmel efter fri påskefantasi.

Kilde: Odense Marcipan

Lignende indlæg