Spring til indhold

Scrambled Tofu: En Lækker og Nem Vegansk Ret

Foto af Polina Tankilevitch: https://www.pexels.com/da-dk/foto/mad-tallerken-sund-ra-4518583/

Kender du det, når man har lyst til noget let og lækkert, men stadig vil holde det sundt og vegansk? Så er denne scrambled tofu opskrift lige noget for dig! Den er fyldt med smag og er super nem at lave. Perfekt til en hurtig frokost eller en let aftensmad.

Ingredienser

  • 1 løg, skåret i små tern
  • Smagsneutral olie til stegning
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • Krydderier efter smag (f.eks. paprika, gurkemeje, eller spidskommen)
  • 200 g champignon, skåret i skiver
  • 200 g cherrytomater, skåret i halve
  • 400 g fast tofu, delt i mindre stykker
  • Salt og peber efter smag
  • 100 g frisk spinat
  • Sriracha og ketchup til servering

Fremgangsmåde

  1. Opvarm smagsneutral olie på en pande ved middel varme. Tilsæt løg og steg, indtil de er bløde og gennemsigtige.
  2. Tilsæt hvidløg, dine valgte krydderier, champignon og cherrytomater. Steg, indtil tomaterne bliver bløde.
  3. Tilsæt tofu til panden og skru op for varmen. Rør rundt, indtil tofuen er let brunet og gennemstegt.
  4. Smag til med salt og peber. Tilsæt spinat og steg, indtil spinaten er visnet.
  5. Server straks med Sriracha og ketchup ved siden af, så dine gæster selv kan vælge deres foretrukne dip.

Jeg håber, du nyder denne lækre scrambled tofu opskrift! Den er så alsidig og kan nemt tilpasses med dine yndlingskrydderier og grøntsager. Perfekt til en travl hverdag eller som en del af en større middag. Velbekomme!

73 kalorier pr. 100 gram

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.