Spring til indhold

Kyllingenuggets (med eller uden panering)

Foto af Asad Photo Maldives: https://www.pexels.com/da-dk/foto/mad-tallerken-natur-strand-9394662/

Ingredienser:

  • 1 kyllingebryst
  • ½ rødløg
  • 1 spisekartoffel
  • 1 æg
  • 1 spsk majsstivelse
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Blend kyllingebryst, rødløg, spisekartoffel, æg, majsstivelse, salt og peber til en ensartet masse.
  2. Form massen til nuggets, og placer dem på en bageplade med bagepapir.
  3. Steg nuggets i en airfryer ved 180°C i 20 minutter.

Server med din foretrukne dyppelse.

Tips til variation:

  • Tilsæt krydderier som paprika, hvidløgspulver eller chiliflager for ekstra smag.
  • Prøv forskellige dyppelser, fx hjemmelavet ketchup, yoghurtdressing eller guacamole.
  • Hvis du ønsker at panere dine nuggets, kan du gøre det sådan her: Vend hver nugget først i mel, derefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp eller panko (for en sprødere tekstur). Steg nuggets i airfryeren som angivet, eller steg dem på en pande i lidt olie for ekstra sprødhed.

Antal:

Opskriften giver ca. 10-12 nuggets, afhængigt af størrelsen.

Kalorier:

Kalorier: Cirka 100-120 pr. 100 gram afhængigt af den præcise mængde af hver ingrediens og valg af dyppelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.