Kyllingewrap der slår McDonald’s – både på smag og sundhed
Det er nemt nok at lave noget, der smager lige så godt som McDonald’s – men hvad med at lave noget, der smager bedre og samtidig er sundere? Denne wrap har saftig, krydret kylling, sprødt grønt og en let cremet dressing, som giver både smag og friskhed. Og det hele er pakket ind i en fuldkornstortilla, så du får mere mæthed og bedre næring.
Ingredienser (2 personer)
– 2 store fuldkornstortillaer
– 2 små kyllingebrystfileter
– 1 tsk rapsolie
– ½ tsk paprika
– ½ tsk spidskommen
– ½ tsk hvidløgspulver
– ½ tsk salt
– Friskkværnet peber
– 2 håndfulde snittet spidskål
– ½ agurk i tynde stave
– 1 stor tomat i skiver
Cremet dressing med skyr eller planteyoghurt
– 3 spsk skyr eller plantebaseret yoghurt
– 1 tsk citronsaft
– ½ tsk sennep
– ½ tsk honning eller lidt sukker
– Salt og peber efter smag
Sådan gør du
– Skær kyllingefileterne i strimler og vend dem i krydderier og olie
– Steg dem på en pande ved middelhøj varme i ca. 5–6 minutter, til de er gennemstegte og let gyldne
– Rør dressingen sammen og smag til
– Varm tortillaerne kort på en tør pande
– Smør lidt dressing på midten af hver tortilla
– Fordel spidskål, agurk og tomatskiver, og læg den varme kylling ovenpå
– Slut af med lidt mere dressing og fold wrappen sammen
Denne wrap giver dig langt mere friskhed, mæthed og smag end den klassiske McWrap – og du undgår både panering, overskydende olie og tilsætningsstoffer. Et rigtigt hverdags-hit, der føles som forkælelse.
Kalorier: 154 pr. 100 g