Spring til indhold

Fiskepindeburger med grov bolle og let remoulade

AI billede lavet med LTX Studio

Et sundt twist på den klassiske fiskeburger! Ovnbagte hjemmelavede fiskepinde, grov bolle, sprød salat og en cremet remoulade på skyr – en perfekt kombination af sundhed og comfort food.

Ingredienser (2 personer):

Fiskepinde:

  • 200-250 g torskefilet eller sejfilet
  • 1 æg
  • 1 dl fuldkornsrasp eller havregryn
  • Salt og peber

Burgeren:

  • 2 grove burgerboller
  • Salatblade
  • Tomat i skiver
  • Syltede agurker
  • Evt. rødløg i skiver

Let remoulade:

  • 3 spsk skyr eller yoghurt naturel
  • 1 tsk grov sennep
  • 1 tsk hakkede syltede agurker eller pickles
  • 1 tsk karry
  • Lidt citronsaft, salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen til 200°C (varmluft).
  2. Skær fisken i aflange stykker. Vend dem i pisket æg og derefter i rasp med salt og peber.
  3. Læg fiskepindene på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 15-18 minutter til de er sprøde.
  4. Bland ingredienserne til remouladen og smag til.
  5. Rist bollerne let, og saml burgerne med fiskepinde, salat, tomat, agurk og remoulade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.