Spring til indhold

Skriv 200 ord om dagen

Foto af Pixabay: https://www.pexels.com/da-dk/foto/sort-hvid-notesbog-pen-monster-261763/

Jeg læste i en bog, om en forfatter der skrev hver dag, mindst 200 ord om dagen, selv når han havde skriveblokering, så skrev han om hvad som helst, det han så, det han tænkte, det han oplevede, det han følte, en opskrift på kogte æg, en feberfantasi, haiku digte, fjollerier og vrøvl, simpelthen hvad som helst.

Det samme satte jeg mig for i 2024, og mit første forsøg var den 9. januar 2024, og siden hen er der her otte måneder efter, lidt skuffende, kommet kun sytten skriverier ud af det.

Men jeg vil bruge resten af 2024 på at øve mig, skrive løs, om løst og fast, om dette og hint, om virkeligheden, fantasien og ting man ikke kan forestille sig, tanker og ideer, ubehageligheder og lækkerier.

Og så starter jeg 2025 med et nyt mål: Skriv 200 ord om dagen i hele tyve femogtyve, hver dag! Hver eneste dag!

For min skyld, for at blive en bedre skribent, forfatter, copywriter, for at træne de små grå fugtige hjerneceller, for at fylde tiden ud, for at komme væk fra tv-skærmen, for at lave noget andet, for at skabe, for at være, for at blive.

Om jeg deler det eller ej, det kan jeg ikke svare på lige nu, det er noget jeg stadig overvejer, men hvis jeg gør, så burde du kunne begynde at se teksterne dukke op her på siden i starten af januar 2025.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.