Kold pastasalat med kylling og grønt
En mættende og farverig salat med fuldkornspasta, kylling og grøntsager. Kan laves i forvejen og holder sig fint i køleskabet til næste dag.
Ingredienser (2 portioner)
- 100 g fuldkornspasta (rå vægt)
- 150 g kyllingebryst (grillet eller stegt og afkølet)
- 1 dl majs (fra dåse eller frossen)
- ½ agurk
- 8–10 cherrytomater
- 2 spsk olie-eddike-dressing (f.eks. rapsolie, æbleeddike, salt og peber)
- Evt. lidt frisk persille eller purløg
Sådan gør du
- Kog pastaen, skyl i koldt vand og lad den dryppe godt af.
- Skær kyllingen i tern.
- Skyl og skær grøntsagerne i mundrette stykker.
- Vend det hele sammen med dressing og smag til med salt og peber.
- Top evt. med friske krydderurter.
Servering
Kan spises som den er, eller serveres som tilbehør til en suppe eller et stykke groft brød.
Kalorier: ca. 135 kcal pr. 100 g