Spring til indhold

Cappuccino

Photo by Chevanon Photography: https://www.pexels.com/photo/person-performing-coffee-art-302899/

Ingredienser:

  • 1 shot espresso
  • 1 dl mælk
  • 1 dl mælkeskum

Fremgangsmåde:

  1. Bryg 1 shot espresso ved hjælp af en espresso-maskine eller en anden metode.
  2. Opvarm mælken i en gryde eller i mikrobølgeovnen, indtil den er varm, men ikke koger.
  3. Hæld espresso i en kop.
  4. Hæld varm mælk forsigtigt over espresso, indtil koppen er ca. 2/3 fuld.
  5. Skab mælkeskum ved at bruge en mælkeskummer eller ved at piske opvarmet mælk med en piskeris eller en håndholdt blender.
  6. Top cappuccinoen med mælkeskum, indtil koppen er fuld.
  7. Dryp eventuelt lidt kakaopulver eller kanel på toppen som pynt.
  8. Server cappuccinoen varm og nyd den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.