Kylling i tomatsauce med løg og peberfrugt
En varm og krydret ret med saftig kylling og sødmefulde grøntsager i en smagfuld tomatsauce. Nem at lave og perfekt til både hverdag og madpakker.
Ingredienser (2 portioner)
- 250 g kyllingebryst
- 1 løg
- 1 rød peberfrugt
- 1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk rapsolie
- ½ tsk paprika
- ½ tsk oregano eller timian
- Salt og peber
- Evt. lidt chili eller balsamico
Sådan gør du
- Skær kylling i tern eller strimler.
- Hak løg og hvidløg, og skær peberfrugt i strimler.
- Varm olie i en gryde og svits løg og hvidløg kort.
- Tilsæt kylling og brun det godt.
- Kom peberfrugt, krydderier og hakkede tomater i.
- Lad retten simre i 15–20 minutter, til kyllingen er mør og saucen tykner.
- Smag til med salt, peber og evt. lidt chili eller balsamico.
Servering
Server med grov bulgur, couscous eller fuldkornsris og en frisk salat.
Kalorier: ca. 120 kcal pr. 100 g