AI billede lavet med Canva
|

Kylling i tomatsauce med løg og peberfrugt

En varm og krydret ret med saftig kylling og sødmefulde grøntsager i en smagfuld tomatsauce. Nem at lave og perfekt til både hverdag og madpakker.

Ingredienser (2 portioner)

  • 250 g kyllingebryst
  • 1 løg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk rapsolie
  • ½ tsk paprika
  • ½ tsk oregano eller timian
  • Salt og peber
  • Evt. lidt chili eller balsamico

Sådan gør du

  • Skær kylling i tern eller strimler.
  • Hak løg og hvidløg, og skær peberfrugt i strimler.
  • Varm olie i en gryde og svits løg og hvidløg kort.
  • Tilsæt kylling og brun det godt.
  • Kom peberfrugt, krydderier og hakkede tomater i.
  • Lad retten simre i 15–20 minutter, til kyllingen er mør og saucen tykner.
  • Smag til med salt, peber og evt. lidt chili eller balsamico.

Servering

Server med grov bulgur, couscous eller fuldkornsris og en frisk salat.

Kalorier: ca. 120 kcal pr. 100 g

Lignende indlæg