Påske Cookies
Så er det påske og familien samles om påskebordet til hygge og frokost, her er et par opskrifter på lidt sødt til kaffen, når frokosten er overstået.
15 – 20 stk.
Ingredienser:
- 150 g hvedemel
- 75 g ODENSE Ren Rå Marcipan
- 1/2 dl flormelis
- 125 g smør
- 1 æggeblomme
- 200 g ODENSE Hvid chokolade
- Glasur med frugtfarve
- evt. ODENSE Mørk overtræk
Fremgangsmåde:
- Bland mel, revet marcipan og flormelis, smuldr smørret i blandingen og saml dejen med æggeblomme.
- Rul dejen ud og udstik små runde kager med et glas.
- Rul kagerne enkeltvis en anelse tyndere så de får facon som æg.
- Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 190° C i 7-8 min.
- Afkøl på bagerist og overtræk med hvid chokolade.
- Pynt ”påskeæggene” med glasur og mørk overtræk. Eller lad børnenes fantasi få frit spil.