Spring til indhold

Video redigering: Fixie Rapha Nocturne

Foto af Pixabay: https://www.pexels.com/da-dk/foto/teknologi-musik-computer-forretning-257904/

Et interview med fixie-rytteren Owen Blandy, filmet med en smartphone af Martin Paldan, og jeg fik til opgave at klippe det til noget fantastisk … Jeg tror, jeg lykkedes.

I denne video får du et indblik i Owen Blandys passion for fixie-cykling og hans forventninger til Rapha Nocturne-eventet. Filmen blev optaget af Martin Paldan med sin smartphone, og jeg havde æren af at redigere materialet. Min opgave var at transformere de rå optagelser til en sammenhængende og visuelt engagerende historie, der virkelig fanger essensen af Owens cykeloplevelse og hans spænding for det kommende event.

Interviewet blev lavet et par dage før Rapha Nocturne-eventet i København, og det giver en autentisk forsmag på Owens forventninger og forberedelser til eventet. Jeg arbejdede hårdt på at sikre, at klipningen ikke kun bevarede den autentiske stemning fra interviewet, men også tilføjede en visuel dynamik og sammenhæng, der ville fange seernes opmærksomhed.

Resultatet er en video, der, efter min mening, ikke bare viser Owens personlige indsigt og passion, men også formidler den energi og begejstring, der kendetegner hans forberedelser til Rapha Nocturne. Jeg håber, du nyder videoen og får en følelse af den spænding, der følger med fixie-cykling.

Tjek videoen her og del gerne dine tanker og feedback!

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.